Total Immersion

  1. Home
  2. /
  3. Total Immersion

Total Immersion®

Επιτύχετε τους στόχους σας γρήγορα

Η πιο εντατική και αποτελεσματική μορφή εκμάθησης ξένων γλωσσών. «Βυθίζεστε» αμέσως στην γλώσσα επιτυγχάνετε τα μέγιστα αποτελέσματα στον μικρότερο δυνατό χρόνο. Η Berlitz Method® είναι γνωστή για την τεχνική διδασκαλίας σε βάθος και το πρόγραμμα Total Immersion ® πάει αυτή την αρχή στο επόμενο επίπεδο. Αποτελείται από ατομική διδασκαλία με έναν εκπαιδευτή Berlitz σε 12 διδακτικές ώρες για μέχρι και 6 εβδομάδες. Ένας εκπαιδευμένος φυσικός ομιλητής της γλώσσας σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τυχόν αναστολές που μπορεί να έχετε, κάνοντάς σας να μιλάτε τουλάχιστον το 50% του χρόνου. Αν ψάχνετε για ένα εντατικό πρόγραμμα, τότε η Total Immersion ® διδασκαλία είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Εντατική εκπαίδευση για ένα άτομο με 12 διδακτικές ώρες ανά ημέρα
  • 60 διδακτικές ώρες την εβδομάδα, με πλήρες ωράριο
  • Περιλαμβάνεται επαγγελματικό γεύμα
  • Διαθέσιμο για όλα τα γλωσσικά επίπεδα
  • Γρήγορη, αποτελεσματική εκμάθηση της επιθυμητής γλώσσα
  • Ατομική διάρκεια: 1 έως 6 εβδομάδες

Στοχευμένο στις προσωπικές και επαγγελματικές σας ανάγκες

Το πρόγραμμα Total Immersion® σας βοηθά να βελτιώσετε το επίπεδο της γλώσσας και την επίτευξη των γλωσσικών σας στόχων σε χρόνο ρεκόρ. Είτε επιλέξετε ένα πρόγραμμα μιας εβδομάδας, έξι εβδομάδων, ή κάτι ενδιάμεσο, είναι εγγυημένη η επίτευξη των γλωσσικών σας στόχων. Το περιεχόμενο των μαθημάτων είναι προσαρμοσμένο για να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Οι εκπαιδευτές της Berlitz μπορούν να επιλέξουν από μια εκτενή επιλογή υλικών από ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών και περιοχών ενδιαφέροντος. Θα αποκτήσετε γνώσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην καθημερινή σας ζωή, αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή σας, όταν χρησιμοποιείτε τη γλώσσα σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Η Total Immersion® διδασκαλία είναι ιδανικη για τους μαθητές που θέλουν να βελτιώσουν το επίπεδο της επάρκειας τους στη γλώσσα και να αποκτήσουν μια σταθερή βάση σε μια νέα γλώσσα γρήγορα.
Η απευθείας οδός για τον γλωσσικό σας στόχο.

Περιεχόμενο μαθήματος

Η άμεση διαδρομή με στόχο τη γλώσσα σας
Σε αυτό το πρόγραμμα, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από εσάς: εσείς καθορίζετε τον χρόνο, τον τόπο και την διάρκειας αυτής της εξατομικευμένης διδασκαλίας. Εμείς κάνουμε τα πάντα για να εγγυηθούμε ότι θα μάθετε την επιθυμητή γλώσσα όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα- ανεξάρτητα από την πρότερή σας γνώση. Οι εισηγητές μας μητρικής γλώσσας δομούν το πρόγραμμα με έναν ποικιλόμορφο και αποτελεσματικό τρόπο- χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα σας θέματα και/ή από τον εργασιακό σας τομέα. Σας βοηθάμε να ξεπεράσετε τις αναστολές σας και σας κινητοποιούμε να μιλήσετε ενεργά τουλάχιστον το 50% του χρόνου μαθήματος. Η επιτυχία σας είναι εγγυημένη.

Μαζί με εμάς, το περιεχόμενο του προγράμματος θα καθοριστεί και θα επιλεγεί το κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό*.
*Όπου απαιτείται, το εκπαιδευτικό υλικό θα χρεώνεται επιπλέον από το κέντρο Berlitz.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δευτέρα 08:00 – 17:00
Τρίτη 08:00 – 17:00
Τετάρτη 08:00 – 17:00
Πέμπτη 08:00 – 17:00
Παρασκευή 08:00 – 17:00

ΠΡΟΓΝΩΣΗ

Είναι εφικτό να ξεκινήσετε το εκπαιδευτικό σας πρόγραμμα σε οποιοδήποτε επίπεδο Berlitz/CEF.

ΓΛΩΣΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

Μετά από μια γλωσσική αξιολόγηση στο τοπικό κέντρο Berlitz, θα συζητήσουμε πώς θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε την επιθυμητή γλώσσα. Με αυτό το δεδομένο, θα καθορίσουμε μαζί τον προσωπικό γλωσσικό σας στόχο. Θα εξετάσουμε τον αριθμό των μαθημάτων που απαιτούνται, και θα καθορίσουμε από κοινού το πρόγραμμα μαθημάτων.

×