Κάντε αίτηση

  1. Home
  2. /
  3. Κάντε αίτηση

Τα βήματα μιας επιτυχημένης διαδικασίας αίτησης

Μάθετε για τη διαδικασίας αίτησης στην Berlitz

Το να κάνετε αίτηση για νέες θέσεις εργασίας είναι μια δύσκολη διαδικασία, και η Berlitz σέβεται το χρόνο και την προσπάθεια που κάνετε σε εξεύρεση μιας θέσης που σας ταιριάζει. Έτσι, η Berlitz δίνει σε κάθε αίτηση την προσοχή που της αξίζει και ωστόσο ανταποκρίνεται γρήγορα σε εκείνους που ψάχνουν για θέσεις εργασίας στην Berlitz. Μόλις έχετε υποβάλλει με επιτυχία την αίτησή σας, η διαδικασία κινείται προς τρεις διαφορετικές συνεντεύξεις – μία τηλεφωνική και δύο αυτοπροσώπως – πριν προχωρήσετε στο στάδιο της υπογραφής ενός συμβολαίου.

Μια επισκόπηση διαδικασία πρόσληψης της Berlitz

Υποβολή αιτούντος

Μόλις κάνετε αίτηση σε μια από τις θέσεις που αναφέρονται στη διαδικτυακή πύλη εύρεσης εργασίας μας ή όταν θα λάβουμε την αίτησή σας που θα έχει αποσταλεί στο κέντρο Berlitz της περιοχής σας, η ομάδα του Ανθρώπινου Δυναμικού μας θα εξετάσει προσεκτικά τα έγγραφά σας. Αυτά θα πρέπει να περιλαμβάνουν μια συνοδευτική επιστολή και ένα πλήρες βιογραφικό σημείωμα. Είναι σημαντικό για εμάς να δούμε γιατί σας ενδιαφέρει η Berlitz, τι είναι αυτό που σας καθιστά κατάλληλο για την κενή θέση και τι μπορεί να περιμένετε από εμάς ως εργοδότη.

Τηλεφωνική συνέντευξη

Αν είστε ένας κατάλληλος υποψήφιος για την κενή θέση, θα κληθείτε σε μια τηλεφωνική συνέντευξη. Αυτή η αρχική συνομιλία είναι μια ευκαιρία για τα δύο μέρη να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον καλύτερα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ευκαιρία να εξηγήσετε τι σας παρακίνησε να κάνετε αίτηση στη Berlitz, γιατί προσβλέπετε σε μια νέα επαγγελματική πρόκληση, τι βλέπετε ως πυρήνα των δυνάμεών σας και τι μπορείτε να περιμένετε από εμάς. Αυτό είναι ίσως και μια καλή στιγμή για να διευθετήσετε θέματα όπως η ημερομηνία έναρξης σας, οι μισθολογικές προσδοκίες και κάθε άλλο ζήτημα που μπορεί να έχετε σχετικά με τη θέση.

Συνέντευξη πρόσωπο με πρόσωπο

Είστε πεπεισμένοι ότι θα είστε ταιριαστός στην ομάδα Berlitz και το ίδιο πιστεύουμε και εμείς; Στη συνέχεια, ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε προσωπικά στο Berlitz. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο μας. Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε το δυνητικό νέο αφεντικό σας. Ο σκοπός αυτής της συνάντησης είναι τα δύο μέρη να διαμορφώσουν μια προσωπική εντύπωση ο ένας για τον άλλο και να διασφαλισθεί ότι και τα δύο μέρη έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες. Σας καλωσορίζουμε για να ρωτήσετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε. Μετά τη συνάντηση, είναι η ώρα της απόφασης – για εμάς και εσάς!

Έχετε απορίες ή είστε έτοιμοι να υποβάλλετε αίτηση; Επικοινωνήστε με την Berlitz για περισσότερες πληροφορίες.

×