Θέσεις εργασίας

  1. Home
  2. /
  3. Θέσεις εργασίας

Σε εγρήγορση για εκπαιδευτές με όρεξη

Διδάσκοντας γλώσσες στην Berlitz

Έχετε εμπειρία διδασκαλίας γλωσσών και πάθος για να μοιραστείτε την αγάπη σας για τις διαφορετικές γλώσσες και πολιτισμούς με τους άλλους; Υπερέχετε βοηθώντας τους άλλους να βελτιώσουν την ικανότητά τους να μιλούν τη μητρική σας γλώσσα; Τότε σκεφτείτε μια θέση στη Berlitz που θα σας επιτρέπει να διδάξετε γλώσσες σε ανθρώπους που μοιράζονται το κίνητρο και το πνεύμα σας.

Κάντε αίτηση για τη διδασκαλία γλωσσών στη Berlitz

Το ποικίλο προσωπικό στο Berlitz είναι σαν μια δεύτερη οικογένεια, πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο να επιδιώξουν τους προσωπικούς τους στόχους και τους στόχους της εταιρείας. Αν αισθάνεστε ότι ένα ποικίλο τοπίο με ομοϊδεάτες ανθρώπους είναι το είδος του περιβάλλοντος που χρειάζεστε για να ευδοκιμήσετε επαγγελματικά, υποβάλλετε την αίτησή σας για να διδάξετε τη μητρική σας γλώσσα στην Berlitz. Με το ομαδικό πνεύμα σας, την επαγγελματική τεχνογνωσία και την έμφυτη περιέργεια να ανακαλύψετε τον κόσμο, εσείς και η εταιρεία μπορείτε να εργαστείτε μαζί για να διασφαλίσετε ότι οι πελάτες της Berlitz θα έχουν μια αξέχαστη εμπειρία μάθησης.

Εδώ θα βρείτε τις τρέχουσες κενές θέσεις εργασίας

Berlitz: μια εταιρεία αφιερωμένη στην υπεροχή

Για πάνω από 135 χρόνια η Berlitz έχει δεσμευτεί για τη βελτίωση των γλωσσικών δεξιοτήτων των πελατών της και συνεχώς ψάχνει για κίνητρα, υψηλής ποιότητας φυσικούς ομιλητές για τη διδασκαλία γλωσσών στα κέντρα της. Οι εκπαιδευτές μας λαμβάνουν επίσης ολοκληρωμένη εκπαίδευση για την αξιοποίηση των δεξιοτήτων που ήδη έχουν.

Ως εκπαιδευτής της Berlitz, η εταιρεία θα σας ενθαρρύνει να συνεχίσετε περαιτέρω την ανάπτυξη των προσωπικών και επαγγελματικών σας στόχων. Η Berlitz πιστεύει ότι το κίνητρο και η επιτυχία είναι μεταδοτικά. Όταν οι εκπαιδευτές της εταιρείας πετυχαίνουν και βελτιώνονται, είναι σε καλύτερη θέση για να βοηθήσουν τον πελάτη να επιτύχει τους ατομικούς του στόχους.

Έχετε απορίες ή είστε έτοιμοι να υποβάλλετε αίτηση; Επικοινωνήστε με την Berlitz για περισσότερες πληροφορίες.

×