ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Ο κόσμος είναι ανοιχτός. Τι να κάνετε με αυτό, είναι στο χέρι σας. Ζούμε σε μια εποχή απεριόριστης κινητικότητας, ελευθερίας των μετακινήσεων και επαγγελματικών ευκαιριών σε κάθε ήπειρο. Οι τεχνικές και πρακτικές δυνατότητες δεν είναι αυτές που μας περιορίζουν στις περισσότερες περιπτώσεις. Οι μεγαλύτεροι περιορισμοί είναι συχνά στο μυαλό μας.

Article_Corporate_CorporateGroupInstruction-d8bcf9e6

ΒΑΣΙΚΕΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Τα βασικά της διαπολιτισμικής συνεργασίας και οι ειδικές γνώσεις- διδάσκονται σε ένα συμπαγές πακέτο.
Μάθετε περισσότερα ›

Teaser_Corporate_GroupInstruction-85e1fbf6

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Είναι τέχνη να παρακινείτε τον εαυτό σας και τους άλλους να έχουν μια κορυφαία απόδοση, να κάνουν σωστή χρήση των ταλέντων τους, να έχουν μια ευρεία προοπτική και να μετατρέπουν τα οράματα σε πραγματικότητα.
Μάθετε περισσότερα ›

Teaser_Corporate_CulturalOrientation-f83f1465

Λειτουργούν σε παγκόσμιο επίπεδο – E-LEARNING

Εδώ μπορείτε να εξασκήσετε ειδικά διαχειριστικές ικανότητες σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο με έμπειρους ειδικούς του πολιτισμού μας.
Μάθετε περισσότερα ›

Οι πολιτιστικές διαφορές μπορεί να συμβάλουν στη μείωση της παραγωγικότητας και να προκαλέσουν παρεξηγήσεις και συγκρούσεις. Τα προγράμματα πολιτιστικού προσανατολισμού της Berlitz έχουν σχεδιαστεί για τους υπέυθυνους των πολυπολιτισμικών ομάδων, για αυτούς που συχνά ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, για εργαζόμενους με βραχυπρόθεσμο συμβόλαιο, και για άλλους που εργάζονται σε μια άγνωστη περιοχή ή χώρα και θέλουν να βελτιώσουν τις διαπολιτισμικές δεξιοτήτες τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις της Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο Berlitz σήμερα.