Εταιρικά μαθήματα σε group

  1. Home
  2. /
  3. Εταιρικά μαθήματα σε group

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ GROUP

ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Τα ομαδικά μαθήματα της Berlitz είναι σχεδιασμένα για να αυξάνουν τις επικοινωνιακές δεξιότητες των υπαλλήλων της επιχείρησής σας. Για την απόλυτη διευκόλυνσή σας, τα μαθήματα λαμβάνουν τόπο είτε στο κέντρο μας, είτε στις δικές σας εγκαταστάσεις. Οι μικρές ομάδες ενθαρρύνουν την ενεργό συμμετοχή των μαθητών, μεγιστοποιούν τον χρόνο ομιλίας και βελτιστοποιούν την απόδοση εκπαίδευσης.

ΕΤΑΙΡΙΚΟ GROUP COMPACT ( ΜΕΓΙΣΤΟ 6 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ)

Σχεδιασμένο για ομάδες με όχι περισσότερους από 6 συμμετέχοντες, με σταθερές ώρες μαθημάτων που συμφωνούνται από πριν. Υπάρχει ελάχιστη παρακολούθηση 60 διδακτικών ωρών, που πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε 10 εβδομάδες.
Μάθετε περισσότερα ›

ΕΤΑΙΡΙΚΟ GROUP PREMIUM ( ΜΕΓΙΣΤΟ 10 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ)

Ένα ομαδικό tailor-made πρόγραμμα για 2 έως 10 εργαζόμενους. Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο όσο το δυνατόν περισσότερο για να ταιριάζει στις υποχρεώσεις των εργαζομένων και το περιεχόμενο των μαθημάτων έχει επιλεγεί για την κάλυψη των απαιτήσεων που σχετίζονται με την εργασία τους.
Μάθετε περισσότερα ›

ΕΤΑΙΡΙΚΟ GROUP Instruction (ΜΕΓΙΣΤΟ 5 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ)

The Berlitz Virtual Classrooms recreate the classroom environment via an online platform, accessible anywhere, anytime. Online learning is a fun and convenient way to work on your language skills.
Μάθετε περισσότερα ›

Ανεξάρτητα από το ποιο πρόγραμμα θα επιλέξετε, οι εκπαιδευτές θα χρησιμοποιήσουν την Berlitz Method® ώστε να βοηθήσουν τους υπαλλήλους σας γρήγορα και αποτελεσματικά να επιτύχουν τους επαγγελματικούς στόχους επικοινωνίας τους. Επικοινωνήστε με έναν από τους συμβούλους μας  για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ένα πρόγραμμα διδασκαλίας σε group.

×