Ιδιαίτερα Μαθήματα

  1. Home
  2. /
  3. Ιδιαίτερα Μαθήματα

Οι λύσεις μας για εξατομικευμένη διδασκαλία

Επωφεληθείτε από μια εξατομικευμένη εμπειρία μάθησης

Η Berlitz προσφέρει μια ποικιλία ατομικών επιλογών γλωσσικής κατάρτισης. Οι εκπαιδευόμενοι που ψάχνουν για μια επέκταση των γλωσσικών τους δεξιοτήτων μπορούν να επιλέξουν από διαφορετικές μορφές. Κάθε μορφή έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την εμπιστοσύνη τους για να μιλήσουν τη γλώσσα και για να βελτιώσουν τις ατομικές τους δεξιότητες. Οι υπάλληλοί σας θα δουν άμεσα αποτελέσματα με την ατομική διδασκαλία Berlitz.

Total Immersion®

Το πιο έντονο και αποτελεσματικό πρόγραμμα, που αποτελείται από 12 διδακτικές ώρες ανά ημέρα. Οι εκπαιδευόμενοι είναι εντελώς αφοσιωμένοι στη γλώσσα.

Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες ›

PREMIUM ΑΤΟΜΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Η απόλυτη ευελιξία: Με την Premium ατομική διδασκαλία έχετε πλήρη ευελιξία όσον αφορά τον αριθμό των μαθημάτων, τον προγραμματισμό, και τη διάρκεια της προγράμματος.

Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες ›

Όποιο πρόγραμμα και να επιλέξετε, οι υπάλληλοί σας θα λάβουν εξατομικευμένη εκπαίδευση που παρουσιάζεται ακριβώς στο σωστό ρυθμό. Το υψηλό ποσοστό χρόνου ομιλίας εξασφαλίζει γρήγορη βελτίωση και επιτυχία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξατομικευμένη διδασκαλία της Berlitz, επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο Berlitz σήμερα.

×