Εκπαιδευτικές Λύσεις στα μέτρα σας

  1. Home
  2. /
  3. Εκπαιδευτικές Λύσεις στα μέτρα σας

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΣΑΣ ΚΑΤΑ ΝΟΥ

ΤΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗ BERLITZ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΘΗΣΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Μια από τις βασικές πτυχές της επιτυχημένης προσέγγισης της Berlitz είναι η δυνατότητα να σχεδιάζει ένα πρόγραμμα έχοντας κατά νου τις δικές σας εξειδικευμένες ανάγκες. Αυτά τα εξατομικευμένα προγράμματα διασφαλίζουν ότι το περιεχόμενο του προγράμματος είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους που έχετε θέσει για τους υπαλλήλους και την εταιρεία σας. Ακόμα και μέσα στην εταιρεία σας οι στόχοι μπορεί να διαφέρουν για τις ομάδες ή για τα άτομα από διαφορετικά τμήματα. Και η Berlitz το λαμβάνει και αυτό υπόψη. Είναι ακριβώς αυτή η αφοσίωση στην λεπτομέρεια που κάνει την Berlitz ένα τέλειο συνεργάτη για την απόκτηση των αποτελεσμάτων που επιθυμείτε.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ BERLITZ

Αυτά τα προγράμματα σχεδιάστηκαν για μικρά- μεσαίου μεγέθους γκρουπ. Η Berlitz εξελίσσει μια σειρά από εκπαιδευτικά υλικά προσαρμοσμένα στις εξειδικευμένες γλωσσικές και θεματικές απαιτήσεις των γκρουπ, και συνεργάζεται με τους συμμετέχοντες ώστε να διασφαλίσει ότι τα μαθήματα ταιριάζουν στο εργασιακό τους πρόγραμμα.

ΑΤΟΜΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ BERLITZ

H Berlitz επίσης προσφέρει ιδιαίτερα μαθήματα, στα οποία ένας μόνο συμμετέχων λαμβάνει όλη την αφοσίωση και την προσοχή που χρειάζεται ώστε να μάθει όσα διδάσκονται στο μάθημα. Με βάση την επιπλέον προσοχή, αυτά τα ιδιαίτερα μαθήματα αναζητούν γρήγορα, αποδοτικά και μακράς διαρκείας αποτελέσματα.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Η Berlitz έχει σπουδαίο εκπαιδευτικό υλικό για μια ποικιλία βιομηχανιών, έτσι ώστε οι υπάλληλοί σας να μαθαίνουν εγγυημένα ακριβώς την γνώση που χρειάζονται γι να βελτιωθούν εντός του συγκεκριμένου πεδίου. Επιπλέον, η Berlitz μπορεί να ενσωματώσει υλικό από την εργασία των συμμετεχόντων, προσαρμόζοντας περαιτέρω το πρόγραμμα στις εξειδικευμένες ανάγκες σας.
Η ειδικοί της Berlitz συνεργάζονται στενά με τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων της εταιρείας σας και καθορίζουν τι να συμπεριλάβουν στο εκπαιδευτικό υλικό που θα χρησιμοποιήσουν οι υπάλληλοί σας. Σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, η Berlitz θέτει ως πρωταρχικό στόχο τις επιθυμίες σας, δίνοντάς σας τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δείτε την εταιρεία σας να διατηρεί την θέση της και να επιδιώξει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε το πρώτο βήμα και να επικοινωνήσετε με έναν αντιπρόσωπο της Berlitz. Επικοινωνήστε με την Berlitz οποιαδήποτε στιγμή για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των προγραμμάτων και για να κλείσετε ένα πρόγραμμα για τα μέλη του προσωπικού σας.

×