Μαθήματα μέσω τηλεφώνου – ZOOM

  1. Home
  2. /
  3. Μαθήματα μέσω τηλεφώνου – ZOOM

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Η εκμάθηση μιας νέας γλώσσας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη

Το πρόγραμμά της διδασκαλίας μέσω τηλεφώνου σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε τα μαθήματα με το προσωπικό σας εκπαιδευτή όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κράτηση στο μάθημά σας, να μας ενημερώσετε για το μέρος που βρίσκεστε και να απαντήσετε στο τηλέφωνο, καθιστώντας την μία εξαιρετικά ευέλικτη και πολύτιμη επιλογή για τους πολυάσχολους επαγγελματίες. Μία online πλατφόρμα σας επιτρέπει να προγραμματίσετε ή να ακυρώσετε τα ραντεβού σας με την ησυχία σας. Δουλεύοντας με ένα φυσικό εκπαιδευτή Berlitz προς τους στόχους που έχετε ορίσει εγγυάται μεγάλη βελτίωση στην ευφράδεια σας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

  • Εύκολη διαχείριση μαθημάτων μέσω μιας καινοτόμου ηλεκτρονικής πλατφόρμας
  • Μια off-shore ομάδα από 650 ειδικευμένους εκπαιδευτές φυσικούς ομιλητές
  • Διαθέσιμα μαθήματα 24/7, από οπουδήποτε στον κόσμο
  • Δυνατότητα να εργαστείτε πάνω στο δικό σας υλικό κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος

Ένα πλήρως ευέλικτο πρόγραμμα σχεδιασμένο γύρω από σας

Η Berlitz σχεδιάζει τα υλικά γύρω από τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους, χρησιμοποιώντας το περιεχόμενο που είναι σχετικό με συγκεκριμένους επαγγελματικούς και γλωσσικούς σας στόχους. Σε κάθε μάθημα, ο εκπαιδευτής σας θα σας βυθίσει στη γλώσσα-στόχο, βοηθώντας σας να αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να μιλήσετε τη γλώσσα σε καταστάσεις της πραγματικής ζωής. Ο κύριος στόχος της διδασκαλίας μέσω τηλεφώνου είναι να κρατήσει υψηλά τα κίνητρα σας με την προσωπική φροντίδα του εκπαιδευτή, την καταλληλότητα του περιεχομένου και τη ευκολία στη χρήση. Η μέθοδος εξασφαλίζει ταχεία αποτελέσματα ανεξάρτητα από το επίπεδο της επάρκειας σας.

Η διδασκαλία μέσω τηλεφώνου δίνει στους εκπαιδευόμενους συνολική ευελιξία του χρόνου, του τόπου και του περιεχομένου του μαθήματος. Μαθαίνουν στο ρυθμό τους και παρακινούνται από την γρήγορη πρόοδο τους στη νέα γλώσσα. Επικοινωνήστε με έναν από τους συμβούλους μας για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις μας για εξ αποστάσεως μάθηση.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΓΙΑ 5 γλώσσες-στόχους:

Αγγλικά Αγγλικά  Γερμανικά Γερμανικά   Ισπανικά Ισπανικά   Γαλλικά Γαλλικά    Ιταλικά   Ιταλικά

×