Προετοιμασία για τα επίσημα test (Cambridge, TOEFL, ÖSD etc.)

  1. Home
  2. /
  3. Προετοιμασία για τα επίσημα test (Cambridge, TOEFL, ÖSD etc.)

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για τα επίσημα τεστ

Χρειάζεται μια επίσημη απόδειξη των δεξιοτήτων σας στην ξένη γλώσσα;

CAMBRIDGE τεστ

Τα πιστοποιητικά του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, όπως KET, PET και FCE αναγνωρίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο. Αποδεικνύουν τις ικανότητές σας στα Αγγλικά σε διάφορα επίπεδα από το Α1-Γ2.

Μάθετε περισσότερα ›

TOEFL, IELTS

Η επιβεβαίωση των δεξιοτήτων σας στα αγγλικά για άδεια εργασίας ή εισαγωγή σε ένα πανεπιστήμιο, ειδικά στις ΗΠΑ / Καναδά (TOEFL) και το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και την Αυστραλία (IELTS).

Μάθετε περισσότερα ›

TOEIC

Αν θέλετε να τεκμηριώσει την επάρκεια σας στα Business Αγγλικά, τότε το TOEIC τεστ – το οποίο προσφέρεται από τον ίδιο πάροχο, όπως το TOEFL – είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Μάθετε περισσότερα ›

ÖSD

Με το αυστριακό δίπλωμα για τη γερμανική γλώσσα μπορείτε να πιστοποιήσετε τις γλωσσικές σας δεξιότητες με τις αρχές, τις εταιρείες ή τα πανεπιστήμια για να σπουδάσετε ή να ζήσετε στην Αυστρία.

Μάθετε περισσότερα ›

DELF, DALF, TFI

Εάν σχεδιάζετε να εργαστείτε ή να σπουδάσετε στη Γαλλία, ή να μετακινηθείτε σε μια γαλλόφωνη χώρα, αυτές οι διεθνώς αναγνωρισμένες εξετάσεις είναι η πύλη για ένα επιτυχημένο ξεκίνημα.

Μάθετε περισσότερα ›

CELI, DELE

Η επίσημη πιστοποίηση των ικανοτήτων σας στην ιταλική ή την ισπανική γλώσσα κατά την υποβολή αίτησης για μια θέση εργασίας ή στο πανεπιστήμιο΄ και οι δύο προσφέρονται για διάφορα επίπεδα και για να αξιολογήσουν ευρείας κλίμακας εργασίες.

Μάθετε περισσότερα ›

×