Σύστημα Αξιολόγησης και Κατάρτισης

  1. Home
  2. /
  3. Σύστημα Αξιολόγησης και Κατάρτισης

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ BERLITZ

Ακόμα και τα καλύτερα συστήματα δεν πρέπει ποτέ να σταματούν να βελτιώνουν τα στάνταρ τους και να έχουν ένα πολύ καλό σύστημα αξιολόγησης. Το σύστημα αξιολόγησης της Berlitz διασφαλίζει μόνιμη παρακολούθηση και συνεχή βελτίωση των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που συμπεριλαμβάνονται στο εκτεταμένο portfolio της εταιρείας σας. Το δοκιμασμένο αυτό σύστημα αξιολόγησης σας επιτρέπει να διευθύνετε άμεσα κάθε πτυχή των προγραμμάτων Berlitz – από την φάση του προγραμματισμού μέχρι την εφαρμογή και την αξιολόγηση. Όποτε το επιθυμείτε, θα έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα της προόδου των υπαλλήλων σας, κάνοντάς πιο εύκολο να εξακριβώσετε ότι κάνετε τα σωστά βήματα προς την επιτυχία.

ΤΑ 3 ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ BERLITZ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης η Berlitz συμπληρώνει μια ανάλυση αναγκών ώστε να έχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του τι χρειάζεται ώστε να επιτύχετε τους στόχος της εταιρείας σας. Αυτή η ανάλυση περιλαμβάνει τον καθορισμό συγκεκριμένων στόχων, την διαχείριση γλωσσικών τεστ, εξετάζοντας τον σχεδιασμό του προγράμματος και πολλά άλλα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σε αυτή την φάση οι υπάλληλοί σας ξεκινούν τα προγράμματά τους. Παρέχεται υποστήριξη σε κάθε στάδιο της διαδικασίας και η πρόοδος των μελών του προσωπικού σας παρακολουθείται συνέχεια, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε μια σταθερή επισκόπηση. Αυτή η φάση περιλαμβάνει επίσης συνεντεύξεις ανατροφοδότησης, κατά τις οποίες η Berlitz κερδίζει χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες χρησιμοποιούνται περαιτέρω για να ενισχύσουν περισσότερο την ποιότητα του προγράμματος και του περιεχόμενου του προγράμματος.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Σε αυτή την φάση η Berlitz συνεργάζεται μαζί σας για να αξιολογήσει τα τρέχοντα αποτελέσματα και για να αναλύσει την πρόοδο σε σχέση με την επίτευξη των στόχων. Το σύνολο των πληροφοριών που συλλέχθηκαν από τις δύο πρώτες φάσεις, κάνει την φάση της αξιολόγησης εξαιρετικά αποτελεσματική και ωφέλιμη τόσο για την Berlitz όσο και για την εταιρεία σας. Η Berlitz μαθαίνει τι χρειάζεται να κάνει σωστά- να προσαρμόζει τα προγράμματά της ώστε να επιτυγχάνονται οι στόχοι σας, και εσείς έχετε έναν ικανό συνεργάτη, αποφασισμένο να κάνει την εταιρεία σας να επιτύχει το επίπεδο της επιτυχίας που οραματίζεστε.

Ανεξάρτητα από το ποιο πρόγραμμα της Berlitz επιλέγετε για τα μέλη του προσωπικού σας, η Berlitz χρησιμοποιεί αυτό το αποτελεσματικό σύστημα αξιολόγησης, για να εγγυηθεί τα αποτελέσματα που αναζητάτε. Σε συνεργασία με την Berlitz, εσείς και οι υπάλληλοί σας είστε ένα βήμα πιο κοντά στο να πάτε την εταιρεία σας στο επόμενο επίπεδο στον αντίστοιχο τομέα σας.

Επικοινωνήστε με την Berlitz για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα της Berlitz για τους υπαλλήλους σας στις εγκαταστάσεις σας.

×