Χρόνια Πείρας Berlitz

  1. Home
  2. /
  3. Χρόνια Πείρας Berlitz

Berlitz, μια παγκόσμια εταιρεία εκπαίδευσης

Η επιτυχία σας είναι το πάθος μας

Η Berlitz είναι παγκοσμίως ο κορυφαίο πάροχος γλωσσικής εκπαίδευσης και διαπολιτισμικών υπηρεσιών, με ένα αποτύπωμα σε περισσότερες από 70 χώρες. Για πάνω από έναν αιώνα, η θέλησή μας για καινοτομία μας έχει οδηγήσει να χτίσσουμε ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο που επιτρέπει στους πελάτες μας να επικοινωνούν με εμπιστοσύνη και να είναι επιτυχής σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον.

ΟΙΚΟΔΟΜΩΝΤΑΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ από το 1878

Όταν ο Maximilian Δ. Berlitz εισήγαγε την επαναστατική μέθοδο της Berlitz® στις ΗΠΑ, άλλαξε για πάντα τον τρόπο που διδάσκεται η γλώσσα. Βασισμένη στην παροχή μια καθηλωτικής εμπειρία με δασκάλους φυσικούς ομιλητές της γλώσσας και εστιάζοντας στην προφορική επικοινωνία, η μέθοδος Berlitz ® είναι ικανή να επιταχύνει τη μάθηση και να οικοδομήσει το βασικό θεμέλιο για την αποτελεσματική επικοινωνία – την αυτοπεποίθηση των μαθητών.

Μια ατέρμονη θέληση για καινοτομία

Συνεχίζουμε να φέρνουμε επανάσταση στην παγκόσμια επικοινωνιακή εκπαίδευση με την ανάπτυξη προγραμμάτων που βοηθούν τις εταιρείες και τα άτομα να ξεπεράσουν τις πολιτιστικές διαφορές, να διαχειριστούν την ποικιλομορφία και να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις ομοιότητες για μέγιστη απόδοση. Η Berlitz ήταν επίσης η πρώτη εκπαιδευτική εταιρεία της που παρείχε ποικίλα εκπαιδευτικά προγράμματα, και η προσφορά της είναι ακόμα και σήμερα ασυναγώνιστη σε σχέση με κάθε άλλο ανταγωνιστή.

ONE-STOP-SHOP

Η Berlitz προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλες τις ομιλούμενες γλώσσες, στις διαπολιτισμικές και διαχειριστικές δεξιοτήτες. Η διδασκαλία είναι διαθέσιμη μέσα από διάφορες πλατφόρμες εκμάθησης (πρόσωπο-με-πρόσωπο, εικονικό, online, κινητή, σπουδές στο εξωτερικό) και σε κάθε δυνατή μορφή. Τα προγράμματά μας είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών μας, είτε είναι μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις, ιδιώτες, νέοι φοιτητές ή παιδιά.

Η Berlitz πιστεύει σε έναν κόσμο όπου η επικοινωνία δεν έχει εμπόδια. Οι εκπαιδευτικές μας λύσεις έχουν σχεδιαστεί για να ξεπερνούν τα όρια στην παγκόσμια επικοινωνία, όπως ο χρόνος, ο τόπος και οι πολιτισμικές διαφορές. Ένας μαθητής Berlitz αντιλαμβάνεται ότι η επικοινωνία πηγαίνει πολύ πέρα από γλώσσες και έχει τα προσόντα για να μιλήσει με σιγουριά.

×