Ευέλικτη εκμάθηση με online ενότητες και live καθοδήγηση

Berlitz Flex

Ο τέλειος συνδυασμός – μάθετε ανεξάρτητα και διαδικτυακά με έναν εκπαιδευτή

  1. Home
  2. /
  3. Διαδικτυακά μαθήματα για ενήλικες
  4. /
  5. Ευέλικτη εκμάθηση με online ενότητες και live καθοδήγηση

Berlitz Flex: Ευέλικτη μάθηση με διαδραστικές online ενότητες και live καθοδήγηση με προσωπικό καθηγητή

Έξυπνο, μοντέρνο και ο καλύτερος συνδυασμός και των δύο προγραμμάτων: Το Berlitz Flex είναι ιδανικό αν θέλετε να αξιοποιήσετε τις νέες του γλωσσικές δεξιότητες προσανατολισμένες στο στόχο σας χρησιμοποιώντας ψηφιακή τεχνολογία. Είναι επίσης τέλειο αν δεν θέλετε να χάσετε την ανθρώπινη επαφή. Οι έμπειροι καθηγητές μας είναι εκεί για να σας παρέχουν τακτικές live συνεδρίες καθοδήγησης.

Το αποτέλεσμα είναι μια συνδυασμένη μάθηση με ένα καλά καθορισμένο πρόγγραμμα, περιεχόμενο που βασίζεται το ένα στο άλλο και σαφώς καθορισμένους στόχους με βάση τα επίπεδα επάρκειας σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφορών (CEFR). Επίσης, κάνετε μόνοι σας τις ασκήσεις και εξετάζετε καθημερινά θέματα (επίπεδα 1 έως 4) ή επαγγελματικά θέματα (επίπεδο 5 και άνω). Φυσικά, όλες οι ασκήσεις βασίζονται στη μέθοδο Berlitz. Το Berlitz Flex είναι διαθέσιμο για Αγγλικά, Ισπανικά, Γερμανικά και Γαλλικά.

Και ποιο είναι το καλύτερο: Με το προγραμμά μας, απολαμβάνετε το κορυφαίο πλεονέκτημα της απεριόριστης επίτευξης γλωσσικού επιπέδου! Μέσα σε διάστημα 12 μηνών, μπορείτε να ολοκληρώσετε όσα επίπεδα γλώσσας CEFR θέλετε.

×