Προσφορά

ΠΡΟΣΩΠΟ-ΜΕ-ΠΡΟΣΩΠΟ εξατομικευμένη διδασκαλία

Κατακτήστε γρήγορα την γλωσσική ικανότητα

Τα πρόσωπο-με-πρόσωπο Ατομικά μαθήματα συνδυάζουν όλα τα πλεονεκτήματα της αποδεδειγμένης Berlitz Method® με τα πλεονεκτήματα της εργασίας με έναν προσωπικό εκπαιδευτή. Τα μαθήματα που διδάσκονται στη γλώσσα-στόχο, και οι εκπαιδευτές μας είναι έτοιμοι να ξεπεράσουν τις αναστολές σας, κάνοντάς σας να μιλάτε τουλάχιστον το 50% του χρόνου. Έχετε πλήρη ευελιξία να επιλέγετε πότε θα πραγματοποιούνται τα μαθήματα και τη συνολική διάρκεια τους. Με την ιδιαίτερη προσοχή του εκπαιδευτή σας το κίνητρό σας διατηρείται στο μέγιστο επίπεδο, το οποίο βοηθά την γρήγορη επίτευξη των μαθησιακών στόχων σας.

PREMIUM ΑΤΟΜΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Η απόλυτη ευελιξία: Με την Premium ατομική διδασκαλία έχετε πλήρη ευελιξία όσον αφορά τον αριθμό των μαθημάτων, τον προγραμματισμό, και τη διάρκεια της προγράμματος.
Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες ›

 Berlitz Happy hour

Ειδικές τιμές για συγκεκριμένες ώρες μαθημάτων: Ρωτήστε το κέντρο Berlitz για τις ειδικές ώρες “happy hour” και εξοικονομήστε 11% επί της κανονικής τιμής.
Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες ›

 ELS – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Η Berlitz πιστεύει ότι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μάθετε μια νέα γλώσσα είναι να σπουδάσετε στο εξωτερικό. Οι μαθητές βελτιώνουν τα αγγλικά τους, επεκτείνουν την κατανόησή της διαφορετικότητας, και κάνουν νέους φίλους.
Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες ›

Ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο ειδικά για εσάς

Οι εκπαιδευτές της Berlitz επιλέγουν το υλικό του μαθήματος με βάση δεδηλωμένους στόχους σας, οι οποίοι προσδιορίζονται στην αρχή του προγράμματος. Αυτό εξασφαλίζει ότι μπορείτε να μάθετε να μιλάτε σε ένα περιβάλλον που αντανακλά πραγματικές εμπειρίες σας. Ο ακρογωνιαίος λίθος της μεθόδου είναι να σας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να μιλήσετε μια νέα γλώσσα εκτός από τα μαθήματα. Το πρόγραμμα των μαθημάτων σας είναι ευέλικτο και προσαρμόζεται σε σας, πράγμα που καθιστά ευκολότερο να το παρακολουθήσετε όποτε είστε διαθέσιμοι. Δεν έχει σημασία τι επίπεδο επάρκειας έχετε όταν ξεκινήσει τι πρόγραμμά σας, μετά από λίγες εβδομάδες θα δείτε άμεση βελτίωση.

Οι λύσεις της Berlitz για πρόσωπο-με-πρόσωπο διδασκαλία σας βοηθάνε να αποκτήσετε γρήγορα εμπιστοσύνη στην ικανότητά σας να επικοινωνείτε σε μια νέα γλώσσα. Επικοινωνήστε με το τοπικό κέντρο Berlitz σας για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες και να κλείσετε ένα από τα επιμέρους προγράμματά μας σήμερα.
Τα Πρόσωπο με πρόσωπο εξατομικευμένα μαθήματα είναι διαθέσιμα για όλες τις γλώσσες-στόχους

×