Προετοιμασίας Εξετάσεων Cambridge

Ετοιμαστείτε για τις εξετάσεις CAMBRIDGE

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Προετοιμασίας Εξετάσεων της Berlitz σας βοηθούν να αποκτήσετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας.

Θέλετε να διασφαλίσετε ότι τα παιδιά σας έχουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να περάσουν τις γλωσσικές εξετάσεις του σχολείου τους; Η Berlitz προσφέρει διασκεδαστικά και αποτελεσματικά μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις που βοηθούν τα παιδιά σας να αισθάνονται ασφαλείς στο επίπεδο της επάρκειας. Οι εκπαιδευτές μας που είναι φυσικοί ομιλητές είναι συνηθισμένοι να δουλεύουν με παιδιά και νέους ενήλικες και, επομένως, γνωρίζουν πώς να εξασκούν τα μυαλά τους και να τους διδάξουν μια γλώσσα χωρίς το μάθημα να έχει την αίσθηση της τάξη. Να είστε βέβαιοι ότι τα παιδιά σας θα είναι όσο προετοιμασμένα μπορούν να είναι με τη βοήθεια των εκπαιδευτών της Berlitz.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

  • Μάθετε σε ομαδικό ή ατομικό πρόγραμμα
  • Ανανεωμένο και σχετικό με το πρόγραμμα υλικό
  • Ειδικά εκπαιδευμένοι εκπαιδευτές φυσικοί ομιλητές

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας

Και δεν είναι μόνο η εμπιστοσύνη στις γλωσσικές τους δεξιότητες που τα παιδιά σας θα μάθουν κατά τη διάρκεια του προγράμματος της προετοιμασίας για τις εξετάσεις. Οι νέοι φοιτητές αρχίζουν επίσης να αισθάνονται σίγουροι με την ικανότητά τους να κατακτήσουν περαιτέρω εκπαίδευση, η οποία θα τους προετοιμάσει για τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν σε πανεπιστημιακό επίπεδο.

Είτε έχετε επιλέξει το ομαδικό είτε το ατομικό πρόγραμμα, το υλικό του μαθήματος επιλέγεται για το παιδί σας, παρακινώντας το να συνεχίσει την εκμάθηση χρησιμοποιώντας τα θέματα που τον ενδιαφέρουν στη μητρική του γλώσσα και στην καθημερινή του ζωή. Και στις δύο περιπτώσεις, ο έφηβος σας θα εμβαθύνει στη γλώσσα-στόχο σε όλο το μάθημα, εστιάζοντας το νεαρό μυαλό του στην απορρόφηση της γραμματικής και του λεξιλογίου, ενώ μιλάει με τον εκπαιδευτή και, κατά περίπτωση, με τους άλλους συμμετέχοντες από την ομάδα.

Το μέλλον είναι τώρα

Η νεολαία είναι οι ενήλικες του αύριο, και η Berlitz πιστεύει ότι ο καλύτερος τρόπος για να τους προετοιμάσει για το μέλλον τους είναι να τους δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να επικοινωνούν με τους άλλους. Έτσι, η προετοιμασία για τις εξετάσεις του Cambridge ή άλλες εξετάσεις είναι κάτι περισσότερο από το να είναι απλά τα παιδιά σας έτοιμα για τις εξετάσεις: πρόκειται για την προετοιμασία τους για να μπουν στον “πραγματικό” κόσμο με το κεφάλι ψηλά, ασφαλείς με τις δικές τους δυνάμεις και τις ικανότητες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις για παιδιά και εφήβους.

×