Γιατί να επιλέξετε την Berlitz;

Γιατί να επιλέξετε την Berlitz;

Η εμπειρία μας ως μία «παγκόσμια εκπαιδευτική εταιρεία»

την Berlitz, πιστεύουμε σε έναν κόσμο όπου η επικοινωνία δεν έχει εμπόδια. Ως ο παγκόσμιος ηγέτης στα γλωσσικά και διαπολιτισμικά προγράμματα, με περισσότερα από 500 σχολεία σε περισσότερες από 70 χώρες, τα μαθήματα κατάρτισής μας έχουν σχεδιαστεί για να διδάξουν τις δεξιότητες με τις οποίες οι άνθρωποι αποκτούν αυτοπεποίθηση και ενδυναμώνονται ώστε να επιτύχουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Berlitz είναι αφιερωμένη στην παροχή οιοτικών προγραμμάτων για τη νεότερη γενιά για περισσότερο από 135 χρόνια. Από το 1999, περισσότερα από 70.000 παιδιά και οι έφηβοι έχουν συμμετάσχει στις κατασκηνώσεις εκμάθησης γλωσσών της Berlitz σε όλο τον κόσμο.

Η μοναδικότητα των προγραμμάτων για Παιδιά & Εφήβους της Berlitz έγκειται στο ότι είναι συνολικά εστιασμένη και συνεπής σε όλο τον κόσμο. Καμία άλλη εταιρεία δεν είναι τόσο καλά προετοιμασμένη για να βοηθήσει τα παιδιά σας να γίνουν επιτυχημένοι παγκόσμιοι πολίτες.

Τι κάνει τις κατασκηνώσεις μοναδικές;

Teaser_Kids_CampInternational-f87753aa

Οι συμμετέχοντες θα:

  • Εξοικειωθούν με την επικοινωνία, με την διαδικασία συνεντεύξεων και με τεχνικές παρουσιάσεων σε μια ξένη γλώσσα
  • Θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν νέους φίλους από διαφορετικές χώρες
  • Θα έχουν μεγαλύτερη επίγνωση των πολιτιστικών διαφορών
  • Θα μοιραστούν διασκεδαστικές δραστηριότητες με νέους φίλους από διαφορετικά υπόβαθρα

GENERAL CAMP CONCEPT

“Ήταν μια σπουδαία εμπειρία για τα αγόρια. Ήρθαν στο σπίτι με αξέχαστες αναμνήσεις και είναι σίγουρο ότι θα εγγραφούν στο πρόγραμμα και την επόμενη χρονιά. “”

Γονέας, από το Χονγκ Κονγκ

 

×