Γερμανικά

Μάθετε Γερμανικά

… την γλώσσα της καινοτομίας

Γνωρίζατε ότι τα 107 βραβεία Νόμπελ απονεμήθηκαν σε ανθρώπους από γερμανόφωνες χώρες στους τομείς της φυσικής, της χημείας και της ιατρικής μόνο;

Κορυφαία επιστημονικά επιτεύγματα από τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία δείχνουν ότι η γλώσσα δεν προορίζεται αυστηρά για μεγάλους ποιητές και φιλοσόφους – υπάρχει τόσος άφθονος χώρος για καινοτομία.

Ταξινομείται ως η επίσημη γλώσσα στην Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία, το Νότιο Τιρόλο, το Λιχτενστάιν, το Λουξεμβούργο και το Βέλγιο, και είναι η ευρύτερα ομιλούμενη γλώσσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Διεθνείς κατασκηνώσεις Berlitz στα γερμανικά

Teaser_Berlin-98b127dc

Berlin

ΒΕΡΟΛΙΝΟ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ)

Απολαύστε το μπάνιο σας στην περίφημη Βάνζεε και επισκεφθείτε την γεμάτη ζωή Potsdamer Platz στο κέντρο της πόλης του Βερολίνου.

Περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις ›

Teaser_Cochem-1cbff972

Cochem

COCHEM (ΓΕΡΜΑΝΙΑ)

Απολαύστε μια μεγάλη επιλογή από δημιουργικές και αθλητικές δραστηριότητες και επισκεφθείτε το κάστρο Reichsburg το οποίο έχει καταπληκτική θέα.

Περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις ›

Teaser_Luxembourg-1

Luxembourg

LUXEMBOURG CITY
(ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ)

Εξερευνήστε την πρωτεύουσα του Λουξεμβούργου και απολαύσετε την υπέροχη περιπέτεια στο Les Thermes, στην Strassen.

Περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις ›

Σχετικά με την Γερμανία

Teaser_Germany-1

Μάθετε τη γλώσσα ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ!

Η Γερμανία προσφέρει συναρπαστικά μέρη explore για να εξερευνήσετε τον πολιτισμό και την ιστορία της.. Η κατασκήνωση κοντά στο Βερολίνο, που βρίσκεται στην ακτή μιας απότις πολλές λίμνες που περιβάλλουν την πόλη, είναι το τέλειο σκηνικό για πολλές χαλαρές εκπαιδευτικές στιγμές, καθώς και αθλητικές δραστηριότητες.

Μπορείτε επίσης να κάνετε τις διακοπές στην ακτή της Βαλτικής Θάλασσας ή σε ιστορικές πόλεις.

Δείτε όλες τις κατασκηνώσεις στη Γερμανία ›

Σχετικά με το Λουξεμβούργο

Teaser_Luxembourg-1

ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ!

Στην καρδιά της Ευρώπης και συνορεύοντας με τρεις διαφορετικές χώρες, το Λουξεμβούργο είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία από την άποψη της πολυγλωσσίας.

Κάθε μία από τις τρεις γλώσσες (Γαλλικά, Γερμανικά και του Λουξεμβούργου) χρησιμοποιείται ως κύρια γλώσσα ανάλογα με την κατάσταση.

Δείτε όλες τις κατασκηνώσεις στο Λουξεμβούργο ›

×