Γαλλικά

Μάθετε γαλλικά

… Και ξεκλειδώστε τις πόρτες των ευκαιριών

Τα γαλλικά διδάσκονται σε κάθε χώρα του κόσμου. Μετά τα αγγλικά, είναι η πιο συχνά διδασκομένη ξένη γλώσσα σε όλη την υδρόγειο.

Επιπλέον, μαθαίνοντας Γαλλικά ξεκλειδώνετε την πόρτα στον κόσμο των λατινογενών γλωσσών. Γίνετε κύριος της γλώσσας και θα είναι εύκολο να μάθετε και τις σχετικές γλώσσες.

Έξω από τη Γαλλία, η γαλλική ομιλείται σε ορισμένες περιοχές της Ευρώπης, της Αφρικής, της Ασίας, της Βόρειας Αμερικής και της Καραϊβικής. Στην πραγματικότητα, είναι η επίσημη γλώσσα σε περισσότερες από 29 χώρες!

Διεθνείς κατασκηνώσεις Berlitz στα γαλλικά

Teaser_Echternach-4b6980b2

Echternach

Echternach (ΛΟΥΞΕΜΒΟΎΡΓΟ)

Δοκιμάστε να κάνετε ποδήλατο στα βουνά και να εξερευνήσετε Echternach με τα όμορφα δάση, τις κοιλάδες των ποταμών της και τους εκπληκτικούς βράχους με ψαμμίτη.

Περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις ›

Teaser_Limburg-e8b44940

Limburg

Limburg (ΓΕΡΜΑΝΙΑ)

Έχετε καλλιτεχνική φλέβα; Τότε θα λατρέψετε την δραστηριότητα σχεδιασμού T-shirt μας. Για τους περιπετειώδεις προσφέρουμε περιηγήσεις με κανό στον ποταμό Lahn.

Περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις ›

Teaser_Lultzhausen-2

Lultz-
hausen

LULTZHAUSEN (ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ)

Η κατασκήνωσή μας είναι ιδανική για τους λάτρεις της φύσης. Ολοκληρώστε ένα περιπετειώδες απόγευμα με καγιάκ με μια φωτιά στην παραλία.

Περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις ›

Teaser_Vianden-2

Limburg

Vianden (ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ)

Επισκεφθείτε το κάστρο ή διασκεδάστε σε ένα ινδιάνικο πάρκο περιπέτειας το οποίο προσφέρει διάφορα αξιοθέατα διασκέδασης και εργαστήρια.

Περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις›

Σχετικά με την Γερμανία

Teaser_Germany-1

Μάθετε τη γλώσσα ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ!

Η Γερμανία προσφέρει συναρπαστικά μέρη explore για να εξερευνήσετε τον πολιτισμό και την ιστορία της.. Η κατασκήνωση κοντά στο Βερολίνο, που βρίσκεται στην ακτή μιας απότις πολλές λίμνες που περιβάλλουν την πόλη, είναι το τέλειο σκηνικό για πολλές χαλαρές εκπαιδευτικές στιγμές, καθώς και αθλητικές δραστηριότητες.

Μπορείτε επίσης να κάνετε τις διακοπές στην ακτή της Βαλτικής Θάλασσας ή σε ιστορικές πόλεις.

Δείτε όλες τις κατασκηνώσεις στη Γερμανία ›

Σχετικά με το Λουξεμβούργο

Teaser_Luxembourg-1

ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ!

Στην καρδιά της Ευρώπης και συνορεύοντας με τρεις διαφορετικές χώρες, το Λουξεμβούργο είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία από την άποψη της πολυγλωσσίας.

Κάθε μία από τις τρεις γλώσσες (Γαλλικά, Γερμανικά και του Λουξεμβούργου) χρησιμοποιείται ως κύρια γλώσσα ανάλογα με την κατάσταση.

Δείτε όλες τις κατασκηνώσεις στο Λουξεμβούργο ›

×