Cambridge tests

Cambridge Τεστ
ΤΕΣΤ CAMBRIDGE – μια μοναδική σειρά εξετάσεων στα αγγλικά
ΚΑΘΕ ΤΕΣΤ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

Η Cambridge University Press έχει δραστηριοποιηθεί στον τομέα της αξιολόγησης για πάνω από 100 χρόνια. Χάρη στην εκτεταμένη έρευνα και συμπυκνωμένη εμπειρία τους, πολλά διαφορετικά τεστ τους είναι σήμερα γνωστά και αναγνωρισμένα παγκοσμίως.

Τα πρακτικά τεστ – συχνά καλύτερα γνωστά από τις συντομογραφίες τους, όπως KET (Key English Test), ΡΕΤ (Preliminary English Test) ή BEC (Business English Certificate) – καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των επιπέδων ικανότητας από τη βασική έως το επίπεδο μητρικής γλώσσας. Όλα τα τεστ συμβαδίζουν με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες και είναι αναγνωρισμένα από περίπου 15.000 ιδρύματα σε όλο τον κόσμο (εργοδότες, πανεπιστήμια, κυβερνήσεις) ως απόδειξη των γλωσσικών δεξιοτήτων. Παρά το γεγονός ότι το Cambridge είναι στη Μεγάλη Βρετανία, οι εξετάσεις δοκιμάζουν επίσης και διεθνείς παραλλαγές της αγγλικής γλώσσας. Έτσι, στις ασκήσεις κατανόησης προφορικού λόγου, καθώς και στα βρετανικά αγγλικά θα ακούσετε και προφορές από την Αυστραλία, τη Νότια Αφρική και τη Βόρεια Αμερική, για παράδειγμα.

Πιο αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες κάνοντας κλικ στα μεμονωμένα τεστ.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε τις εξετάσεις που σας ενδιαφέρουν, παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Εμείς θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε.

  • Πολλές τεστ είναι κατάλληλα για σπουδές και για έκδοση Visa
  • Βοήθεια με την επιλογή του σωστού τεστ και το επίπεδο
  • Ατομική προετοιμασία με κατάλληλα μέσα εκμάθησης και υλικά
  • Σχεδόν 3.000 εξεταστικά κέντρα σε όλο τον κόσμο
  • Μεγάλη ευελιξία προγραμματισμού
  • Πολλά τεστ μπορούν να γίνουν online

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;

Πριν αποφασίσετε για ένα διαγώνισμα, θα εκτιμήσουμε το τρέχον επίπεδό σας με μια προφορική εξέταση στο κέντρο Berlitz και θα σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε το τεστ που είναι καταλληλότερο για τους στόχους σας και τις γλωσσικές δεξιότητες. Μόλις έχουμε καθορίσει τη βέλτιστη εξέταση μαζί, μπορούμε να σας προετοιμάσουμε για αυτή με την ευέλικτη και αποτελεσματική εξατομικευμένη διδασκαλία. Μπορείτε στη συνέχεια να αποκτήσετε γρήγορα τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις που χρειάζονται για την αποτελεσματική προετοιμασία των εξετάσεων.

Α1 - Β1 KET - (Key English Test)

Το KET δοκιμάζει την κατανόησή σας απλών φράσεων, το λεξιλόγιο και τη γραμματική. Επιβεβαιώνει ότι είστε σε θέση να επικοινωνήσετε σε μια αγγλόφωνη χώρα και να ανταλλάξετε σημαντικές πληροφορίες. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για άτομα με περιορισμένη επάρκεια στην αγγλική γλώσσα, οι οποίοι επιθυμούν να περνούν το χρόνο τους στο εξωτερικό.

Α2 - Β1 PET - PRELIMINARY ENGLISH TEST

Το PET απευθύνεται σε ανθρώπους με το βασικό επίπεδο της αγγλικής γλώσσας που μπορούν εύκολα να διεξάγουν μια συνομιλία. Επιβεβαιώνει ότι έχετε μια πρακτική γνώση της αγγλικής γλώσσας για την εργασία, τις σπουδές και τα ταξίδια. Τα προγράμματα PET είναι πολύ δημοφιλή σε εκείνους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους στα αγγλικά στους τομείς της ψυχαγωγίας, της εργασίας και της εκπαίδευσης.

B1 – B2 FCE - CAMBRIDGE FIRST CERTIFICATE

Το First Certificate in English είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τεστ που προσφέρεται από το Cambridge. Αποδεικνύει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γραπτά και προφορικά αγγλικά στην καθημερινή εργασία και καταστάσεις μελέτης και ότι οι γλωσσικές δεξιότητες σας είναι σε ένα επίπεδο που αναγνωρίζεται από τις επιχειρήσεις, τις δημόσιες αρχές και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Το FCE είναι η ιδανική εξέταση, εάν θέλετε να εργαστείτε ή να σπουδάσετε σε μια αγγλόφωνη χώρα.

B2 - C2 CAE - CAMBRIDGE advanced English

Το Πιστοποιητικό in Advanced English αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο από πάνω από 6.000 εκπαιδευτικά ιδρύματα, επιχειρήσεις και κυβερνητικούς οργανισμούς. Επιβεβαιώνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αγγλική γλώσσα σε επαγγελματικό και ακαδημαϊκό πλαίσιο σε υψηλό επίπεδο. Το CAE σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε αίτηση στα περισσότερα αγγλόφωνα πανεπιστήμια στον κόσμο.

C1 - C2 CPE - Cambridge Proficiency

Το CPE είναι το υψηλότερο παγκοσμίως αναγνωρισμένο αγγλικό πιστοποιητικό που προσφέρεται από το Πανεπιστήμιο του Cambridge. Αυτό το δίπλωμα πιστοποιεί ότι έχετε μάθει την αγγλική γλώσσα σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο ισοδύναμο με ένα φυσικό ομιλητή. Το CAE σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε αίτηση στα περισσότερα αγγλόφωνα πανεπιστήμια στον κόσμο.

A2 - B1 BEC Preliminary

Η ενδιάμεση δοκιμή BEC Preliminary είναι η πρώτη από τις τρεις εξετάσεις σε διάφορα επίπεδα δεξιοτήτων (βλέπε επίσης BEC Vantage και BEC Higher). Επαληθεύει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Αγγλικά σε επαγγελματικές καταστάσεις σε ένα ενδιάμεσο επίπεδο. Το πιστοποιητικό αυτό συνιστάται για όσους επιθυμούν να εργαστούν στο εξωτερικό ή σε μια διεθνή εταιρεία στη χώρα τους, ή επιθυμούν να σπουδάσουν οικονομικά στα αγγλικά.

Β2 - Γ1 BEC VANTAGE

Το BEC Vantage είναι μια εξέταση σε υψηλότερο ενδιάμεσο επίπεδο και το δεύτερο από τα τρία επίπεδα δεξιοτήτων (βλέπε επίσης BEC Preliminary και BEC Higher). Δείχνει ότι έχετε τις πρακτικές δεξιότητες για να επιτύχετε σε ένα αγγλόφωνο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον. Το BEC Vantage είναι ιδανικό για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τα Αγγλικά στην καθημερινή τους εργασία ή που θέλουν να προετοιμαστούν για μια εργασία σε ένα διεθνές περιβάλλον.

Β2 - Γ2 BEC HIGHER

Το BEC HIGHER είναι ένα προηγμένο επίπεδο εξέτασης και το τρίτο από τα τρία επίπεδα δεξιοτήτων (βλέπε επίσης BEC Preliminary και BEC Vantage). Επιβεβαιώνει ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο και να διεξάγετε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις στα αγγλικά σε ένα διεθνές περιβάλλον. Το BEC Higher αναγνωρίζεται από τις επιχειρήσεις και είναι συνιστάται ιδιαίτερα στα άτομα που χρησιμοποιούν τακτικά επιχειρήματικά αγγλικά στην εργασία ή θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στο BEC Vantage.

×